Menu

Politic
„O FATĂ CINSTITĂ ȘI MUNCITOARE”

PSD Buzău a primit recent o nouă lovitură de imagine. Ionela Dobrică, deputat și președinte al TSD Buzău, este acuzată că ar fi obţinut o funcţie de subsecretar de stat după ce tatăl său, afaceristul Dumitru Dobrică, l-a mituit pe fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, sare în apărarea Ionelei Dobrică, despre care spune că este „o fată cinstită și muncitoare” și că nu merita să fie implicată într-un asemenea scandal.

Procurorii DNA au deschis un dosar privind modul în care Ionela Dobrică, deputat PSD, a fost promovată şef de departament şi apoi subsecretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, în perioada 2013 – 2014. Urmăriţi penal în această anchetă sunt tatăl deputatului – afaceristul Dumitru Dobrică, şi fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor – Valeriu Zgonea. Dobrică i-ar fi oferit o sumă de bani lui Zgonea în schimbul numirii fiicei sale într-o funcție de conducere în cadrul Ministerului Comunicațiilor.  Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu spune ca îi cunoaște foarte bine atât pe Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților, cât și pe afaceristul Dumitru Dobrică. De altfel desele vizite ale lui Zgonea la Buzau dar si petrecerile la care acesta participa alaturi de liderii social-democrati buzoieni sunt de notoritate.

Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a ținut să își exprime solidaritatea față de colega sa din Parlament, Ionela Dobrică, despre care spune că este foarte cinstita si muncitoare. Ionela Dobrică, în vârstă de 27 de ani, este deputat PSD și a fost aleasă, anul trecut, președinte al Tineretului Social Democrat din Buzău. In mod ciudat ea detine o casa de vacanta in Covasna, judet in care isi contruieste o vila si Valeriu Zgonea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>