Menu

Sport
PRETENTII FINANCIARE

Portarul Povilas Valincius cere bani de la Petrolul Ploiesti. Născut în Lituania, fotbalistul a ajuns la Petrolul în 2013, în urma unui transfer de la Suduva Marijampole. Nu este singurul fotbalist care s-a adresat cu cerere de pretenţii financiare împotriva Petrolul. Inclusiv Adrian Mutu a solicitat acelaşi lucru.

Pe pagina LPF se precizează că litigiul dintre Povilas Valincius şi Petrolul, ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, pentru pretenţii financiare, are ca termen 14 ianuarie 2015. La începutul acestui an, FC Petrolul anunţa că lituanianul Valincius Povilas şi-a reziliat contractul. Povilas Valincius nu este singurul jucător care a solicitat pretenţii financiare d la echipa ploieşteană. Inclusiv Adrian Mutu se află în această situaţie.

Situaţia de la FC Petrolul a devenit destul de gravă. Serviciul de Gospodărire Urbană Ploieşti a cerut insolvenţa în instanţă, ca urmare a unor datorii, în timp ce patronii clubului la finale lunii noiembrie au fost arestaţi preventiv, pentru ca, mai apoi, magistraţii de la Tribunalul Prahova să decidă înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>