Menu

Administrativ
PAZĂ DE DRAGUL… PRIMARULUI

Cartiere intregi din municipiul Buzau sunt nepazite si periculoase, iar o cladire din centrul orasului este supravegheata de nu mai putin de 6 politisti locali. Este vorba despre fostul cinematograf Dacia care, din ordinul primarului de Buzau este pazit non-stop de agentii locali. Situatia este cu atat mai stranie cu cat fostul Cinema este ferecat din ordinul primarului, iar politistii trimisi sa supravegheze cladirea goala au fost trecuti de acelasi edil pe lista de concedieri.

Cinematograful Dacia din Buzău este păzit mai ceva ca sediul Poliției. Din ordinul edilului Constantin Toma, nu mai puțin de 6 polițiști supravegheaza zi si noapte cladirea cinema-ului, intrata de curând în posesia Primăriei. Amuzant este insa ca obiectivul pazit non-stop este gol si ferecat bine. Mai mult, in dispret total fata de subalternii sai, primarul Constantin Toma i-a trimis pe politistii locali sa faca o munca inutila, dar platita de buzoieni, tocmai pe agentii pe care vrea sa-i concedieze.

În timp ce un spațiu gol aflat în centrul orașului este păzit mai ceva ca un obiectiv militar, în cartierele mărginașe ale Buzaului, acolo unde posibilitatea de producere a unor infracțiuni este mult mai mare, polițiștii locali sunt văzuți destul de rar sau chiar deloc de către cetățeni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>