Menu

Administrativ
O PIAȚĂ FĂRĂ SAMSARI

La Braila va incepe anul acesta constructia unui piete,  pe locul in care acum functioneaza Oborul. Decizia a fost luata de municipalitate dupa ce, in ultimii ani, producatorii locali s-au plans ca nu isi pot desfasura activitatea in piete de samsari si au cerut administratiei publice locale sa mute in alta parte activitatea de gros, care acum se desfasoara tot in piete.

Autoritatile locale brailene spera sa rezolve tensiunile dintre producatorii locali si samsari, prin construirea unei piete en gros, care sa degreveze pietele  brailene de aceasta activitate si sa permita tuturor tipurilor de comercianti sa isi desfasoare activitatea in conditii pasnice si civilizate. Astfel, pe locul fostului Obor, pe soseaua Rm Sarat, la iesirea din municipiu, va fi construita o piata en gros moderna, bine delimitata in functie de tipul de activitate sau de produsele care se vor vinde acolo.

Noul spatiu va asigura locuri pentru desfasurarea activitatii, atat pentru sezonieri,  cat si pentru cei care aduc marfa tot timpul anului. In acest moment, activitatea de vanzare cumparare en gros se desfasoara tot in pietele din municipiu, lucru care le supraaglomereaza si care creeaza conflicte intre producatorii locali si engrosisti, primii spunand ca nu mai au loc la tarabe de samsari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>