Menu

Social
CADOUL ANULUI 2014

O fetească albă din viile de lângă Urlați, Prahova , în care plutesc particule de aur de 23 de karate. Este ideea de afaceri a unui tânăr de numai 25 de ani, care vrea să revoluționeze astfel piața cadourilor de lux. Sticlele de vin cu foiță de aur se vând ca pâinea caldă acum, în preajma sărbătorilor, mai ales că, cel care oferă acest produs unic în Romania, spune că este un cadou care nu poate fi uitat.

Costin Bolgiu are 25 de ani și a pus pe picioare, la Urlați, în Prahova, o afacere nouă în România. Nu singur, ci ajutat de vărul lui. Cei doi tineri au constatat că în țara noastră se vinde șampanie cu foiță de aur, importată din Germania sau Austria. Așa că s-au gândit că pot cuceri piața cu un produs de lux, autohton. Au importat tehnologia de introducere a foiței de aur în sticle și au ales un vin autohton, produs chiar de ei și provenit din podgoriile renumite din zona Urlați. Aurul de 23 de karate conferă vinului o eleganță aparte. Nu modifică gustul și este comestibil.

Cei doi au creat o pagină pe cea mai cunoscută rețea de socializare, iar acolo primesc și comenzile. În aceste zile telefoanele sună fără oprire.Vinul ajunge în 24 de ore la client, iar producătorii acestui concept nou, spun că este un cadou de neuitat. O sticlă de vin cu foiță de aur de 23 de karate, costă 120 de lei. La comenzi mai mari de 10 sticle, prețul se negociază.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>