Menu

Social
DIN CONCEDIU, FĂRĂ MAȘINĂ

Vacanta in Bulgaria s-a transformat intr-un cosmar pentru o familie din Constanta. In ultima lor zi de concendiu, oamenilor le-a disparut masina, chiar din fata hotelului in care erau cazati in Bansko. Proprietarul SUV-ului furat sustine ca i-a disparut inclusiv talonul masinii, desi acesta se afla in camera de hotel.

Proprietarul autoturismului povesteste ca pe data de 19 februarie a facut formalitatile de plecare la hotelul la care era cazat si incarcat cu bagaje s-a indreptat spre parcarea hotelului,  acolo unde stia ca se afla SUV-ul sau, insa masina, nu mai era acolo. Ciudat este ca aceasta masina porneste doar cu amprenta proprietarului. Constanteanul  a anuntat autoritatile bulgare, dar si pe cele din Romania.

Pina acum insa, constanteanul nu a primit niciun semn sau veste despre masina sa. Barbatul spune ca i-a disparut inclusiv talonul, act pe care-l tinea in camera de hotel. Nici politistii romani nu au primit pina acum nicio informatie de la colegii lor bulgari. Alte 2 SUV-uri au fost furate in ultimele 5 zile din aceeasi statiune, Bansko. Politistii romani spun ca adesea masinile sunt furate chiar din parcarile unde exista si supraveghere video.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>