Menu

Social
NAȘTERI MAI MULTE

Noua Maternitate din Buzau atrage tot mai multe gravide din județele vecine. Viitoarele mame nu mai bat drumul la clinicile private din Capitala, ci preferă să nască la Buzău, unde au la dispozitie o unitate medicala moderna cu aparatura de ultima generatie. Anul trecut, la Maternitatea din Buzau au fost inregistrate peste 2.500 de nasteri, mai multe decât în 2015. 

Creșterea indemnizației pentru mame dar si a stimulentului de inserție pentru părinții care aleg să se întoarcă mai repede la muncă, au dus la nașteri mai multe la Buzău. Specialiştii spun că tendinţa de creștere va continua în următorii ani. Un lucru îmbucurător este faptul că noua Maternitate din Buzău este tot mai căutată de gravidele din județele vecine. Aparatura medicala de ultima generatie si conditiile de ingrijire ultra-moderne le determină pe viitoarele mame să aleagă Maternitatea Buzău șI nu clinici din Capitală.

Noua Maternitatea din Buzau are o capacitate de 165 de paturi și a fost deschisă în primăvara anului trecut.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>