Menu

Social
BLOCATI DE VISCOL

Nervi intinsi la maxim astazi pe drumul national care leaga Buzaul de Braila. Soferii opriti din drum de filtrele politiei si-au pierdut cumpatul dupa lungi ore de asteptare. La primele ore ale diminetii, autoritatile judetene au decis ca toate drumurile nationale, judetene si comunale sa fie blocate. Judeţul Buzăua a intrat sub avertizare de cod roşu începând cu ora 8.30, până la ora 13.00 . Atenţionarea include şi judeţul Brăila şi o parte din judeţul Vrancea.
Soferii care au dorit astazi sa mearga de la Buzau spre Braila, pe drumul National 2 B n-au putut trece de filtrele politiei. Dupa ore lungi de asteptare, conducatorii auto si-au varsat nervii pe oamenii legii. Ramasi blocati la iesirea din oras, multi n-au putut ajunge la serviciu.

Alti soferi care au venit in Buzau dupa provizii, n-au mai reusit sa se intoarca acasa. Inca de dimineata in judetul Buzau toate drumurile nationale si judetene au fost inchise. Echipajele de politie n-au mai permis masinilor sa se deplaseze la destinatiile dorite. Municipiul Buzău a ramas astfel izolat de restul judeţului. La orele pranzului, 8 comune din zona de câmpie a judeţului nu aveau energie electrică. Este vorba despre localităţile Luciu. Largu, Scutelnici, Glodeanu Siliştea, Zoduri, Puieşti, Râmnicelu şi Brădeanu. Judeţul Buzău a intrat sub avertizare de cod roşu începând cu ora 8.30, până la ora 13.00 . Atenţionarea include şi judeţul Brăila şi o parte din judeţul Vrancea. În toata această perioadă vântul a batut cu putere, atingand viteze de peste 90km/h la rafală.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>