Menu

Administrativ
IARNĂ GREA, FACTURI NORMALE

A fost o iarna mai geroasa decat in alti ani, dar directorii unitatilor de invatamant din Rm Sarat au avut grija sa foloseasca in mod eficient instalatiile de incalzire. Asta spun autoritatile locale, despre valoarea facturilor la caldura din licee, scoli si gradinite. Reprezentantii Primariei din Rm. Sarat considera ca s-au facut reale economii, iar acest lucru i-a ajutat sa fie cu plata la zi a facturilor la incalzire.

 Unitatile de invatamant din Rm. Sarat beneficiaza de incalzire inca de la jumatatea lunii octombrie. Din momentul in care au fost pornite instalatiile de incalzire, autoritatile i-au sfatuit pe directorii de licee, scoli si gradinite sa monitorizeze cu atentie consumul la utilitati, pentru a reduce cheltuielile. Acestia au avut grija sa faca economii, iar in aceste conditii, desi iarna a fost geroasa, valoarea facturilor este in limite normale.

Factura la gaze naturale, din ultima luna, de la Scoala Gimnaziala Vasile Cristoforeanu, una dintre cele mai mari unitati din Rm. Sarat, s-a ridicat la 12.700 de lei, pentru o suprafata incalzita de aproximativ 5.000 de metri patrati. La Gradinita cu Program Prelungit ,,Lumea Copilariei,, valoarea facturii la incalzire in ultima luna este de 5.650 de lei. Unitatile sunt la zi cu plata caldurii, iar reprezentantii Primariei spun ca sumele economisite pot fi folosite in alt scop.

Pana in prezent, instalatiile de incalzire din toate unitatile de invatamant din Rm. Sarat au functionat la parametri normali, iar prescolarii si elevii nu au dus lipsa caldurii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>