Menu

Social
ACCIDENTE DIN NEATENȚIE LA VOLAN

Tamponare în lanț la intrarea în municipiu Braila, aproape de o importanta intersectie, produsa pe fondul neatentiei la volan. In urma carambolului rutier, 3 persoane au ajuns la spital, cu rani minore.

Carambol rutier  s-a produs ieri dupa-amiaza la intrarea în municipiul Brăila, pe DN 2 B, la 100 de metri de intersecția Șoselei de Centură cu Buzăului . În timp ce stăteau în coloană, trei şoferi s-au trezit cu maşinile lovite de un al patrulea, care, din neatenţie sau pur şi simplu din grabă, a intrat în depăşire. În momentul în care din sens opus s-a trezit cu un alt vehicul, a tras de volan dreapta, a derapat, s-a răsucit în şosea şi a lovit cele trei autoturisme. În carambol au mai fost implicate un Ford, un Cielo şi un Logan, acesta din urmă fiind vehiculul cu care se deplasa şoferul neatent.

În urma accidentului, trei persoane au ajuns la spital cu leziuni minore. Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au testat pe şoferi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Tot aseara, un șofer de 27 ani, din Brăila, care circula la volanul unui autoturism Skoda, a virat stânga pentru a intra într-o statie peco, fără a acorda prioritate unui autovehicul venea din sens opus.  În urma impactului, şoferiţa  nevinovata, s-a lovit de volan şi a ajuns la spital. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauza poliţiştii au întocmit dosar penal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>