Menu

Social
PROBLEME DE COD ROSU

Doua drumuri judetene inchise, 7 localitati ramase fara curent, plus ale trei drumuri judetene inchise din cauza viscolului. Este situatia din judetul Braila, intrat in aceasta dimineata sub incidenta codului rosu. In orasul Braila, sub greutatea zapezii, trei stalpi de iluminat s-au prabusit pe o strada, blocand pentru cateva ore circulatia in zona.

In judetul Braila, a ploua ore in sir azi-noapte, iar spre dimineata, aceasta s-a transformat in ninsoare puternica. Vantul a atins si el viteze de circa 80 km/h. Din cauza ghetii care s-a depus pe cabluri si a zapezii de deasupra, trei stalpi de beton ai retelei de iluminat public, care sustineau si cablurile de televiziune si internet s-au prabusit pe carosabil, blocand circulatia intr-un cartier marginas al orasului. Unul dintre stalpi a cazut peste o masina, insa nimeni nu a fost ranit. Un utilaj care lucra la intrarea in oras a fost lovit de un copac care s-a prabusit din cauza greutatii zapezii, iar parbrizul i-a fost spart.

Din cauza viscolului, 7 localitati din judet au ramas fara curent electric, fiind afectate circa 5000 de persoane. Doua echipe ale Electrica se afla in teren, pentru a remedia problemele aparute la retea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>