Menu

Social
ANGAJĂRI PE BANDĂ RULANTĂ

Spitalul Județean de Urgență Buzău anunță o nouă rundă de angajări. Este vorba despre ocuparea a  59 de posturi disponibile, cele mai multe de infirmiere, îngrijitoare și brancardieri. Concursul va avea loc la jumătatea lunii martie.

Acum o săptămână, Spitalul Județean de Urgență Buzău a scos la concurs 43 de posturi de asistent medical principal și debutant. Săptămâna aceasta, cea mai mare unitate medicală din județ anunță noi angajări. Sunt oferite nu mai puțin de 59 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt cele de infirmieră. Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău este secția care va primi cea mai puternică infuzie de personal odată cu finalizarea acestui concurs.

Înscrierea candidaților se face până la data de 3 martie, ora 12.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul instituției. Concursul va avea loc pe 13 martie, respectiv 17 martie, și va conține două probe: un test grilă, cu 100 de întrebări, și un interviu, fiecare probă având o pondere la media finală de câte 50 la sută.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>