Menu

Social
PRIMELE CONCLUZII

Surpararea parcarii din Rm. Sarat de noaptea trecuta a fost provocata de bolta unei vechi pivnite care a cedat. Aceasta este concluzia autoritatilor locale dupa discutiile cu institutiile implicate in ancheta demarata dupa incident. Astazi, autoritatile din Rm Sarat au intrunit Comandamentul Local pentru Situatii de Urgenta care a indentificat masurile necesare pentru preintampinarea unor astfel de situatii pe viitor.

In urma incidentului produs seara trecuta in Rm Sarat, autoritatile locale au convocat, o sedinta fulger, cu membrii comandamentului pentru situati de urgenta. Acestia au identificat masurile care se impun pentru preintampinarea unor astfel de situatii in viitor. Una dintre ele vizeaza devierea traficului greu din zona centrala a orasului.

In urma discutiilor purtate cu reprezentati ai Inspectoratului de stat in Constructii, ai Directiei de Cultura, ai societatii  Acvaterm Rm. Sarat si ai Companiei de Apa Buzau, autoritatile din Rm Sarat au ajuns la concluzia ca surparea a fost provocata de bolta unei vechi pivnite care a cedat.

Totodata pentru a determina cauzele exacte ale producerii surparii, autoritatile din Rm Sarat au contactat un specialist care a demarat o expertiza tehnica in zona. Restrictiile de circulatie pe Drumul European  85, in zona strazii Mihail Kogalniceanu vor fi mentinute cel putin o saptamana.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>