Menu

Social
PREGĂTIRI PENTRU ÎNSCRIERI

Pregatirile pentru inscrierea in clasa pregătitoare au intrat in linie dreapta! Scolile au afisat numarul de clase stabilite si programul de evaluare a dezvoltarii psihosomatice a copiilor, iar gradinitele vin in sprijinul parintilor. La Rm. Sarat, la gradinita cu program prelungit ,,Mugurasii,,, reprezentanti ai tuturor scolilor din oras au prezentat  parintilor oferta educationala.

Au mai ramas cateva zile pana cand unitatile de invatamant vor fi luate cu asalt de parintii care doresc sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. De obicei inainte de a decide la ce unitate isi vor trimite micutii, parintii trec pragul scolilor pentru a vedea dotarile acestora. La Rm. Sarat, conducerea gradinitei cu program prelungit ,,Mugurasii,, a organizat pentru prima data o activitate in care rolurile s-au inversat. Reprezentanti ai tuturor scolilor din oras au fost invitati la gradinita pentru a le prezenta parintilor oferta educationala, de la clasa pregatitoare.

Actiunea de la gradinita cu program prelungit ,,Mugurasii” a fost organizata pentru a veni in sprijinul parintilor, care nu s-au decis inca la ce scoala sa-si inscrie copiii. Inscrierea copiilor in clasa intai si in cea pregatitoare, pentru anul școlar 2017-2018, va incepe pe 27 februarie, prima etapa urmand sa se incheie pe 16 martie. Pana pe 2 martie, scolile pot organiza Ziua Porţilor Deschise prilej cu care părinţii şi copiii vor putea vizita spaţiile şcolare şi vor putea discuta cu cadrele didactice.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>