Menu

Administrativ
SOMAȚI SĂ RETURNEZE TABLETELE

Au primit tablete de 400 de euro și abonamente de internet din bani publici, dar când și-au încheiat mandatele, au uitat să le înapoieze! Este vorba despre unii consilieri locali din Buzau, din mandatul 2012 – 2016, care sunt acuzați că și-au însușit tabletele primite de la primărie. Responsabilii din Primărie le solicită foștilor consilieri să returneze tabletele, pentru a fi predate actualilor aleși locali.

În toamna anului 2012, Primăria Buzău a achiziționat de la firma actualului deputat PSD Sorin Lazăr tablete și cartele de internet pentru toții consilierii locali. O singură tabletă a costat 1700 de lei, efortul făcut de Primărie fiind unul considerabil. În vara anului trecut, alesii care nu au mai prins un loc în Consiliul Local ar fi trebuit să returneze dispozitivele. A trecut aproape un an, iar mulți dintre foștii consilieri nu au predat tabletele la Primărie.

Numai puțin de 14 consilieri locali care și-au încheiat mandatele înainte de iunie 2016 trebuie să se prezinte în perioada următoare la sediul Primăriei Buzău cu tabletele primite în 2012. 6 dintre aceștia provin de la PSD, 7 de la PNL și unul de la PP-DD.

Consilierii locali care nu mai au tabletele primite acum patru ani de la Primărie, trebuie să returneze contravaloarea acestora, respectiv 1700 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>