Menu

Sport
AL TREILEA EGAL

Steaua a făcut al treilea egal în patru etape din 2017, la Mediaş, scor 1-1. In urma acestui rezultat, roș-albaștrii rămân la 5 puncte de Viitorul. Medieșenii vor lupta pentru un loc în play-off în ultima etapă.

De Amorim a cerut penalty încă din minutul şase, dar fără succes. Apoi, Niţă a salvat la ocazia din apropiere semnată de Munteanu. Steaua a marcat la prima fază importantă. Alibec a dat al doilea gol, după cel de la CFR Cluj. Până în pauză, Tamaş putea face 2-0, dar n-a nimerit poarta din apropiere. La reluare, Gazul a înscris, însă reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid. Medieşenii au forţat şi până la urmă Sikorski a egalat din careul oaspeţilor. Steaua a mai cerut încă un penalty la intervenţia lui Trtovac la Alibec, dar nici de această dată centralul Găman n-a dat nimic.

Sikorski putea face dubla, scăpat singur cu Niţă, dar a tras pe lângă. Momcilovic  a trecut şi el puţin pe sub minge la devierea lui Tamaş. În prelungiri, Creţu a tras în Niţă si Gaz Metan – Steaua s-a terminat 1-1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>