Menu

Social
ACCIDENT MORTAL

Un grav accident de circulație s-a produs, sâmbătă, si pe soseaua nationala Buzău – Brăila, la intersectia cu un drum județean. Un bărbat a murit iar alte două persoane au fost rănite după ce două autovehicule, un Logan înmatriculat pe o firmă, și o mașină de teren, ambele cu numere de Buzău, s-au lovit frontal.

Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului Logan, un bărbat de 67 de ani, ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism de teren Hyundai în care se aflau patru persoane.  În urma impactului violent, şoferul Loganului a decedat iar trei persoane din maşina de teren au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la spital. Şoferul maşinii de teren a scăpat fără leziuni din impact, însă a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.  De vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul Logan-ului, căruia i s-a făcut rău la volan.

Traficul în zona în care s-a produs accidentul, pe Drumul National Buzău-Brăila, a fost blocat mai mult de o oră, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili cu exactitate dinamica evenimentului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>