Menu

Social
FACILITĂȚI PENTRU LOCATARI

„Copiii cu vârsta până în 3 ani vor fi scutiți de plata cheltuielilor de întreținere”. Asta propun mai multi consilieri locali din Buzau cu scopul de a da un ajutor familiilor cu venituri mici. Proiectul de hotărâre se află în dezbatere publică și ar urma să fie supusă aprobării  Consiliului Municipal Buzău.   

Un proiect de hotărâre menit să vină în sprijinul buzoienilor care locuiesc la bloc prevede ca micuții cu vârsta de până la 3 ani să fie scutiți de la plata cheltuielilor de întreținere. Aceasta inlesnire ar urma să se facă în baza cererii depuse de unul dintre părinți la asociația de proprietari. Cererea trebuie însoțită de o copie după certificatul de naștere al copilului.

Potrivit aceluiași proiect, persoanele netransportabile vor fi si ele scutite de plata energiei electrice pentru liftul din bloc. În cazul că proiectul va fi aprobat în Consiliul Local, fiecare asociație de proprietari din Buzău va trebui să convoace Adunarea Generală pentru ca cele două facilități să fie adoptate și să se aplice începând cu luna următoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>