Menu

Social
O DONAȚIE DE 40 DE MII DE DOLARI

Sanatoriul Balnear  din Mangalia a primit aparatura de peste 40 de mii de dolari. Donatia a fost facuta de clubul Rotary, membrii acestuia contribuind astfel la deschiderea unei sectii destinate copiilor  cu afectiuni ale coloanei vertebrale.

Dotările făcute din donaţia Rotary cuprind o serie de aparate imperios necesare recuperării celor mici, mai ales că afecţiunile de coloană vertebrală au început să fie tot mai frecvente la copii. Realizarea acestui proiect comunitar important ce a presupus investiții de aproximativ 40.000 de dolari în aparatură și pregătirea personalului medical, a fost posibilă la inițiativa Clubului Rotary Cetatea Tomis Constanța, prin sprijinul primit de la colegi din ţară şi din străinătate.

Pe lângă aparatura donată Mangaliei, membrii clubului  au demarat şi un proiect de dotare a Sanatoriului din Techirghiol, secţia de recuperare a copiilor cu afecţiuni nero-psihomotorii. Sanatoriul Balnear Mangalia este binecunoscut constănţenilor si turiştilor care au nevoie de relaxare ori tratament. Sanatoriul Balnear oferă servicii de SPA si balneoterapie, în care sunt incluse numeroase proceduri de tratamente benefice sănătăţii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>