Menu

Sport
EGAL SURPRIZĂ

Handbal Club Dobrogea Sud a coborât de pe podiumul Ligii Naţionale după egalul înregistrat duminică, scor 24-24 cu Handbal Club Vaslui. Deşi a ajuns la trei meciuri fără victorie, Constanţa nu dezarmează: vrea locul 2 la finalul sezonului regulat.

Deciziile individuale din ultimul minut al partidei de la Sala Sporturilor au influențat rezultatul. Omul care a ratat șansa victoriei pentru gazde, noul venit Mihai Rohozneanu, a fost “taxat” cu… cereri de autografe și poze de fanii constănțeni. Zeița Fortuna și-a întors fața însă către Dobrogea Sud la ultima fază a meciului, când Vasluiul a primit 7 metri. Sandu Iacob a fost neinspirat când a hotărît să schimbe executantul, preferându-l pe mai tânărul Cumpănici, după ce Dediu, Bujor și Hagiu rataseră.

Chiar dacă au fost la un pas de înfrângere, constănțenii nu și-au pierdut susținerea publicului. După 20 de etape, Dobrogea Sud este pe locul 4, cu 38 de puncte. CSM București are 39 de puncte, iar Potaissa Turda 40, în timp ce liderul Dinamo s-a detașat, la 49 de puncte. Constănțenii joacă în fief-ul campioanei joi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>