Menu

Social
ȘI-A DAT FOC LA CASĂ

A fost salvata din flacari dupa ce si-a dat foc la casa. Este vorba despre o batrana de 83 de ani din localitatea buzoiana Salcioara, cu afectiuni psihice, care ameninta de mai mult timp ca-si va incendia locuinta. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge incendiul si au reusit sa o salveze pe batrana. Femeia a fost transportata de un echipaj al ambulantei la Spitalul Municipal Rm. Sarat.

Batrana de 83 de ani, din satul buzoian Salcioara, locuia impreuna cu unul dintre fii sai. Ieri dupa-amiaza, barbatul a plecat pana la magazin, iar cand s-a intors a gasit casa in flacari. Pana la sosirea echipajelor de pompieri, vecinii au sarit in ajutorul proprietarilor cu galeti cu apa si au reusit sa le salveze animalele din grajd. Oamenii spun ca batrana avea probleme psihice si deseori ameninta ca va da foc la casa.

Pompierii din Rm. Sarat au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge focul care se extinsese la casa din paiantă, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi. Ei au reusit sa o salveze din flăcări pe prorietara casei. Batrana a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Municipal Rm. Sarat.

In urma cercetarilor, oamenii legii au stabilit ca incendiul   s-a produs cel mai prababil din cauza folosirii intenționate a focului pentru a genera incendiul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>