Menu

Social
AU FACUT CALE INTOARSA

Soferi intorsi din drum, din cauza vizibilitatii zero, pe cea mai mare parte a soselelor din judetul Braila. Conducatorii auto sunt opriti la iesirile din oras catre Buzau si Rm .Sarat, iar cei mai temerari, care au pornit la drum inainte de a se institui codul rosu, se intorc din drum, de la zeci de km distanta, fiindca nu mai pot inainta. Politistii ii avertizeaza pe toti cei care se gandesc sa porneasca la drum lung cu masina sa nu urce la volan decat daca sunt urgente.

Din cauza conditiilor extrem de dificile de trafic, circulatia pe DN2B Braila-Buzau si pe DN 22 Braila- Rm Sarat a fost inchisa, iar soferii au fost intorsi din drum. Unii dintre ei s-au convins ca nu se poate circula cu masina pana au ajuns la iesirea din oras. Altii, insa, au facut zeci de km, pana cand au constatat ca nu mai pot inainta , cu vizibilitate zero pe sosea, si au facut drum intors. Politistii aflati la filtrele instituite la toate iesirile din Braila le cer soferilor sa intoarca , daca aveau de gand sa parcurga distante mari si le permit sa treasca numai celor care locuiesc in comunele din imediata apropiere a orasului.

Camioanele si TIR-urile pe care codul rosu i-a prins pe drum au fost trase pe dreapta, in parcarile sau benzinariile de la marginea orasului, unde vor sta pana vantul si ninsoarea se vor mai potoli.
La orele pranzului, toate drumurile nationale din judetul Braila erau inchise, 57 de localitati erau fara curent electric, 2 trenuri, blocate in camp au fost tractate in gara Faurei si un altul tractat catre Galati.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>