Menu

Social
EFECTELE VISCOLULUI

Braila a ramas peste noapte sub blocada alba. Ca urmare a viscolului puternic, toate drumurile judetene si nationale au ramas inchise, peste 60 de localitati fara curent electric si 57 de localitati nu au avut apa potabila. Zeci de masini au ramas in camp, blocate de nameti sau au intrat in sant, de unde nu au mai putut sa iasa. Autoritatile au fost nevoite sa evacueze cu forta mai multe persoane aflate in propriile autoturisme.

Viscolul de ieri a paralizat complet circulatia rutiera in judetul Braila, unde chiar si dupa ridicarea codului rosu, au ramas inchise toate drumurile nationale si judetene. Mai multi soferi care s-au aventurat sa plece la drum, in ciuda avertismentelor autoritatilor, au ramas blocati in diverse zone, unde utilajele au actionat ore intregi, pentru a-i scoate din nameti. Unele dintre utilaje n-au facut insa fata viscolului si s-au stricat, asa cum sa intamplat la cativa km de municipiu, unde 15 persoane, printre care un copil de doi ani, au ramas blocate in masini mai bine de 7 ore. O freza care a fost trimisa sa-i ajute s-a defectat, iar drumarii au incercat ore in sir sa o repare.

Mai multe persoane s-au aventurat sa plece pe jos cativa km, pana la caminele de pe platforma chimica, acolo unde isi au locuinta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>