Menu

Social
VACANȚELE DE PAȘTE, LA MARE CĂUTARE

Chiar dacă până la Sărbătorile Pascale mai sunt destule săptămâni, agențiile de turism au venit deja cu oferte pentru vacanța. Acestea pornesc de la 100 de euro și pot ajunge la mii de euro, în funcție de destinație. 

Pastele nu înseamnă doar o sărbătoare în cadrul familiei,  ci poate fi și un prilej pentru a călători și a sărbători în alt mod decat de obicei. De aceea și anul acesta, agențiile de voiaj vin cu o gamă largă de oferte. Printre locurile de vacanță preferate de romani se află și Paris, Roma și Amsterdam, acolo unde o vacanță în perioada Paștelui, ajunge la 550 de euro. Cu toate acestea, mulți au optat și pentru vacanțele pe plaiurile mioritice, și unde altundeva decât la munte.

Pachetele pleacă de la 80 de lei pe cameră , până la câteva sute de lei, pachete complexe cu masă, în funcție de zonă și confort. De exemplu, 445 de lei/persoană, excursii de patru nopţi la Predeal, cazare la un hotel de trei stele. O altă propunere este un scurt sejur la malul mării, trei nopţi de cazare cu demipensiune, plus masa de Paşte, la un hotel de patru stele din Eforie Nord. Pentu aceasta ar rebui să scoateți din buzunare 1.095 de lei/persoană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>