Menu

Social
ZI BUNA PENTRU DESZAPEZIRE

Dupa viscol, o zi buna pentru deszapezire la Rm Sarat. Soarele si lipsa vantului i-au scos pe angajatii Administratiei Domeniului Public, pe strazi, inca de la primele ore ale diminetii. Utilajele de deszapezire au lucrat la foc continuu, pentru ca toate strazile din oras sa devina practicabile, atat pentru traficul rutier, cat si pentru pietoni.

Dupa urgia de ieri si codul rosu de ninsoare si viscol, care a facut imposibila interventia pe arterele din oras, astazi toate utilajele din dotarea ADP Rm Sarat au fost scoase la lucru. Muncitorii au actionat, in primul rand, pe strazile din cartierele marginase, acolo unde viscolul a depus mai multa zapada. Totodata, in intersectiile intens circulate, dar si in zonele in panta si parcari au fost imprastiate materiale antiderapante. Reprezentantii ADP Rm Sarat sustin ca in orele urmatoare vor ridica toate mormanele de zapada, astfel incat, acestea sa nu ingreuneze activitatea utilajelor de deszapezire, in eventualitatea unor noi ninsori.

Administratia Domeniului Public actioneaza in teren, pentru actiunile de deszapezire, cu 6 utilaje, plus 2 tractoare cu ajutorul carora se imprastie material antiderapant.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>