Menu

Social
TRAGEDIE DE LA UN REȘOU

Nenorocire intr-o familie din comuna constanteana Mihail Kogalniceanu. Un copil de doar 3 ani a murit carbonizat dupa ce locuinta in care se afla a fost cuprinsa de un puternic incendiu. Mama si un alt copil de doar 10 luni au fost salvati,  dar au ajuns la spital cu arsuri. Din pacate locuinta a fost distrusa in totalitate. Politistii si pompierii vor incerca acum sa stabileasca de la ce a pornit focul,  insa cel mai probabil a fost vorba de un scurt circuit electric sau de un reșou in functiune, lasat nesupravegheat. Va avertizam ca urmeaza imagini si detalii care va pot afecta emotional!

Era putin trecut de ora 10, cand locuinta a fost cuprinsa de flacari. Ametite de caldura si sufocate de fum, femeia si fiica ei de 10 luni au gasit orbeste iesirea din iadul de foc. Erau speriate si aveau arsuri pe corp.  Abia afara mama a  realizat ca o alta fetita, de 3 ani,  a ramas prinsa inauntru .

Vecinii spun ca oamenii erau saraci si desi aveau o soba in casa, se incalzeau cu un resou. Cel mai probabil el a fost si cauza incendiului. O recunoaste chiar si mama. Pompierii au ajuns si ei la fata locului, cu trei autospeciale insa din pacate, in ciuda eforturilor, nici locuinta si nici fetita de trei ani ramas in casa nu au mai putut fi salvate.

Trupul neinsufletit al copilului decedat a fost dus la morga ptr necropsie. Intre timp pompierii si criminalistii vor incerca sa stabileasca de la ce a izbucnit focul. Cazul a intrat si in atentia inspectorilor de la protecta copilului care vor sa afle daca familia respectiva se ingrijea corespunzator de cei cinci copii pe care ii avea. Locuinta era una sociala, primita de la primarie. Doar tatal lucra ca cioban la oi si castiga foarte putin, iar mama statea acasa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>