Menu

Sport
AMENINTA CA PLEACA

Antrenorul Ion Viorel ameninţă că demisionează de la Gloria Buzau! Surse din anturajul tehnicianului buzoian sustin ca nemultumirile lui Ion Viorel sunt generate de problemele financiare cu care se confrunta clubul din Crang.

Gloria Buzău ar putea rămâne fără tehnician in aceasta iarna. Decizia lui Ion Viorel de a parasi banca formatiei buzoiene se pare ca este legata de problemele financiare ale clubului din Crang. Antrenorul buzoian este nemultumit de faptul ca jucatorii adusi de el nu si-au primit inca restantele salariale. Amenintatile lui Ion Viorel vin chiar in momentul in care Gloria Buzau se afla pe locul 4 in clasamentul seriei intai a ligii a 2-a, cu sanse reale de a accede in play-off.

De asemenea, chiar Ion Viorel a perfectat un cantonament de pregatire in Antalya la jumatate lunii ianuarie. Potrivit unor surse, tehnicianul buzoienilor a fost contactat de mai multe echipe din tara, printre care si o grupare cu pretenţii la accederea în Liga I. Ion Viorel nu ar exclude nici preluarea unei echipe din strainatate. In prezent, tehnicianul Gloriei Buzău este într-o scurtă vacanţă de sarbatori, alături de familia sa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>