Menu

Sport
S-A SPÂNZURAT ÎN PROPRIA VILĂ!

Fostul actionar de la Dinamo Bucuresti, Vasile Turcu a vrut să-și pună capăt zilelor ieri, fiind în comă profundă la Spitalul de Urgență. Potrivit unor surse apropiate anchetei Turcu ar fi lăsat și un bilet de adio pentru a-și explica motivele, dar care nu ar avea legătură cu niciun dosar penal în care era implicat.

Vasile Turcu a vrut să-și pună capăt zilelor și s-a spânzurat în propria vilă! Mai exact în sala de forță a casei, de un spalier. Anumite surse afirmă că Turcu ar fi agățat un cordon la înălțime și ar fi stat atârnat fără oxigen peste un sfert de oră. Milionarul de 62 de ani a fost internat ieri dimineață în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca, la câteva sute de metri de stadionul Dinamo, acolo unde a fost acționar. Turcu, supranumit cândva „regele construcțiilor”, a fost găsit de soția sa, Elena, care a chemat-o pe menajeră în ajutor, după care a fost dus la spital în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici.

Poliția Capitalei a deschis un dosar, dar până la aflarea unor date certe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>