Menu

Eveniment
PERCHEZIȚIE LA ADRESA GREȘITĂ

Perchezitia la domiciliul fostului secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, Horatiu Anghelescu, a debutat cu o gafa monumentala. Politistii au descins la o alta adresa la care locuia o batrana de 67 de ani. Oamenii legii au aflat după câteva minute că greșiseră obiectivul care trebuia percheziționat, numărul casei fiind scris eronat în mandat. Ca să mai spele din rușine, Biroul de presă al Politiei Buzau a transmis că au fost emise mandate pe ambele adrese, cele două poprietăți nefiind delimitate cadastral.

Femeia de 67 de ani a trait o spaima groaznica cand s-a trezit in zori cu doi politistii la poarta. Ea sustine ca oamenii legii au amenințat-o că îi pun cătușele dacă nu le deschide pentru percheziții. Sperietura a fost cu atat mai mare cu cat batrana a crezut că urmează să fie evacuată din casă, deoarece fiul vitreg i-a vândut casa, iar cât de curând trebuie să se mute în altă parte.

Femeia spune că greșeala polițiștilor este inacceptabilă, mai ales că în casă erau și doi nepoți, elevi de liceu. Mai mult, starea sa de sanatate este una subredă în ultima perioadă pe fondul neînțelegerilor cu fiul vitreg. In incercarea de a drege busuiocul, reprezentanții Politiei Buzau spun că au existat mandate de percheziții pe două adrese, 10 și 10A, întrucât cele două gospodării nu erau individualizate cadastral și era necesară verificarea locației.

Astazi dimineață, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române, polițiștii din Buzău au efectuat 27 de percheziţii la locuințele unor persoane și la sediile unor firme din județele Buzău, Vrancea, Suceava și din municipiul București, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală. Vizat este fostul secretar de stat din Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale din Guvernul Cioloș, Horațiu Anghelescu, președinte al Asociației „Pro Democrația” Buzău. Anghelescu locuieste in imobilul unde funcționează asociația și unde își are sediul firma aflată în cercetare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>