Menu

Sport
AN GREU

Farul Constanţa, echipa fanion a fotbalului dobrogean, a avut un 2014 de coşmar. Formatia de la malul Marii se afla la sfarsit de an pe locul 10 in clasament, la numai 2 puncte de ultima pozitie. Antrenorul Ion Barbu spera totusi ca Farul sa-si revina anul viitor sis a paraseasca subsolul clasamentului.

Pentru prima oară în istorie „rechinii” au retrogradat matematic în Liga a Treia la finele sezonului 2013 – 2014, dar au rezistat pe cea de a doua scenă fotbalistică a ţării doar fiindcă alte echipe s-au retras iar locurile au fost ocupate. Nici acestă mână de ajutor nu a trezit corabia adormită a Farului care a încheiat prima jumătate a sezonului 2014 – 2015 pe locul 10, la doar 2 puncte de ultima poziţie. La fel ca în ultimii ani şi în acestă iarnă se anunţă o remaniere a lotului la Farul.

Ion Barbu vrea să îndeplinească visul suporterilor şi să creeze o echipă din jucători 100% constănţeni. Ion Barbu încă speră că FC Farul va putea reveni acolo unde îi este locul şi trasmite un mesaj tuturor suporterilor constănţeni. FC Farul se reuneşte pe 12 ianuarie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>