Menu

Sport
DOUĂ AMICALE

Campioana de toamna, la debutul in Liga a II-a de fotbal feminin, Atletic Club Onix, din Rm. Sarat, se pregateste pentru returul campionatului. In acest weekend, echipa din Rm Sarat are programate doua meciuri de pregatire, cu formatiile Universitatea Galati si cu F.C. Onesti. Fetele vor juca pe terenul din cadrul complexului sportiv Bella Italia, iar suporterii lor sunt invitati in tribune sa le sustina.

Atletic Club Onix, echipa infiintata anul trecut la Rm. Sarat, a incheiat turul de campionat pe locul intai. Fetele se pregatesc acum pentru retur, care va incepe saptamana viitoare. In acest weekend, jucatoarele din Rm Sarat vor disputa doua meciuri amicale. Maine, de la ora 12.00, ele vor intalni formatia Universitatea Galati, iar duminica, de la ora 11.00, vor juca cu F.C Onesti.

Cele doua meciuri de pregatire ale echipei de fotbal feminin Atletic Club Onix Rm. Sarat se vor disputa pe terenul din cadrul complexului sportiv Bella Italia, iar suporterii lor sunt invitati in tribune sa le sustina pe fete.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>