Menu

Sport
DEBUT CU DREPTUL

Olimpia Rm. Sarat a inceput cu dreptul returul! Ramnicenii au invins cu scorul de 2-1 formatia C.S.M Pascani, intr-o partida disputata pe teren propriu. Golurile galben-albastrilor au fost inscrise de Bogdan Bălan și Marius Tîrîlă.

Liga a III-a la fotbal și-a consumat in weekend primul episod al returului acestui sezon. Olimpia Rm. Sărat a primit vineri vizita celor de la C.S.M. Pașcani. Moldovenii au reusit să producă stupoare în tribune și au deschis scorul încă din minutul 3 prin Macovei. Râmnicenii si-au revenit insa repede din soc si au inceput să arateca ei sunt favoriți în această partidă. Până la pauză, Olimpia a revenit pe tabelă prin Bogdan Bălan, care a trimis mingea in poarta in minutul 12 și Marius Tîrîlă, care a adus avantajul galben-albastrilor in minutul 33.  Acesta a fost de altfel și rezultatul final al partidei, 2-1, rezultat în urma căruia Olimpia Rm. Sarat urcă un loc în clasament si isi păstreaza invincibilitate în fața propriilor suporteri.

Pentru jucătorii Olimpiei urmează o deplasare la Râșnov, sâmbătă, 11 martie, unde vor da piept cu formația locală Olimpic Cetate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>