Menu

Sport
PREGĂTITE DE RETUR

Atletic Club Onix, din Rm. Sarat este pregatita pentru returul de campionat al Ligii a II-a de fotbal feminin! Este convingerea staff-ului formatiei, dupa cele doua amicale disputate in acest weekend. Sambata, jucatoarele din Rm Sarat au terminat la egalitate 2-2, partida cu formatia din Liga I Universitatea Galati. Duminica, Atletic Club Onix a fost invinsa de F.C. Onesti cu scorul de 3-2.

Atletic Club Onix, echipa infiintata anul trecut la Rm. Sarat, a incheiat turul de campionat pe locul intai. Fetele se pregatesc pentru retur, iar in acest weekend au disputa doua meciuri amicale. Sambata, de la ora 12.00, au intalnit formatia Universitatea Galati, intr-o partida care s-a incheiat cu scorul de 2-2. Golurile jucatoarelor de la Atletic Club Onix au fost inscrise de Mihaela Simion si Daniela Tudose. Ieri, ramnicencele au intalnit F.C Onesti, intr-un meci care s-a incheiat cu scorul de 3-2 in favorea echipei din Moldova. Staff-ul echipei Atletic Club Onix considera insa ca fotbalistele sunt pregatite pentru returul de campionat.

Returul de campionat al Ligii a II-a la fotbal feminin va incepe duminica viitoare. In prima etapa, Atletic Club Onix va juca pe teren propriu împotriva echipei Vulpiţele Roman.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>