Menu

Social
NASCUTI DE CRACIUN

Dubla sarbatoare pentru 4 buzoience. Acestea au devenit mame chiar in ziua de Craciun. Tinerele mamici au adus pe lume 2 baieti si 2 fete. In perioada 25-29 decembrie, la Maternitatea din Buzau au avut loc 27 de nasteri. Bebelusii au cantarit la nastere intre 2100 si 3.800 grame, toti fiind perfect sanatosi.

In ziua de Craciun, barza a adus la Maternitatea din Buzau 4 bebelusi: doua fete si doi baieti. Doi s-au nascut in mod natural iar ceilalti doi au venit pe lume prin operatii de cezariana. Medicii spun ca micutii sunt perfect sanatosi, iar Anul Nou si-l vor petrece acasa alaturi de parinti. Primul venit pe lume a fost un baietel.

In traditia populara, se spune ca bebelusii nascuti de Craciun vor avea mai mult noroc in viata. Si asta pentru ca au venit pe lume chiar in ziua Nasterii Domnului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>