Menu

Social
CLINICĂ MODERNĂ

Servicii de calitate la standarde europene, oferite de medici cu experienta, intr-o unitate dotata cu aparatura de ultima generatie. De toate acestea vor beneficia pacientii care vor trece pragul clinicii private AMA MED EXPERT CENTER, care s-a deschis la Rm Sarat. Cadrele medicale din cadrul clinicii vor oferi pacientilor consultatii pe baza de  programare, atat in regim ambulatoriu, contra cost, cat si cu spitalizare de o zi, gratuit.

Sambata, la Rm Sarat, a fost inagurata clinica AMA MED EXPERT CENTER, o institutie privata in care pacientii cu diferite afectiuni pot veni pentru consultanti si tratamente de specialitate. In cadrul clinicii AMA MED EXPERT CENTER se vor putea face si spitalizari pentru o zi, pe baza de bilet de trimitere, pacientii beneficind in acest timp de investigatii gratuite. In clinica privata isi vor desfasura activitatea 20 de medici din Rm. Sarat, Buzau, Focsani si Bucuresti.

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie si cu saloane cu 13 paturi, pentru pacientii care vor fi internati. Participantii la inagurarea clinicii private s-au declarat incantati de aria mare de specialitati medicale pe care unitatea o acopera, dar si de dotarile sale.

La deschiderea clinicii AMA MED EXPERT CENTER au participat si autoritatile din Rm Sarat. Reprezentantii Primariei considera ca infintarea acestei clinici este un castig pentru municipiu. Clinica AMA MED EXPERT CENTER este situata pe bulevardul Matei Basarab din Rm Sarat in apropierea scolii gimnaziale nr 6.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>