Menu

Social
DOUĂ MEDALII DE AUR

Două medalii de aur a câștigat buzoianul Ovidiu Ionescu la Campionatele Naționale de Tenis de Masă, eveniment care a avut loc în weekend, în Sala sporturilor din Buzău. Cele două titluri naționale au fost obținute la proba de simplu și la cea de dublu-masculin, alături de Constantin Cioti, sportiv constănțean legitimat la CSM Buzău.

Timp de trei zile, de vineri şi până duminică, Sala sporturilor din Buzău a gazduit Campionatele Naţionale de tenis de masă dedicate seniorilor. Ovidiu Ionescu, legitimat la CSM Buzău, a reușit să câștige două medalii de aur. Buzoianul a cucerit o primă medalie de aur în proba de simplu, in care l-a învins în finală pe Hunor Szocs,  de la CSM Bistriţa. Cealaltă medalie de aur a fost obținută la proba de dublu, unde Ovidiu a făcut pereche cu constănțeanul Constantin Cioti, tot de la CSM Buzău. Ovidiu Ionescu, component de bază al echipei naționale de tenis de masă, a fost declarat „cel mai bun sportiv buzoian” doi ani la rând, în 2015 și 2016.
La naționalele de tenis de masă, o evoluție remarcabilă a avut și Constantin Cioti de la CSM Buzau, care, pe lângă medalia de aur de la dublu masculin, alături de Ovidiu Ionescu, a mai obţinut două medalii de bronz: una la dublu-mixt, alături de Andreea Dragoman, de la Romgaz Mediaş, şi una la simplu. Atât Ovidiu Ionescu cât și Constantin Cioti, evoluează și în prima ligă a Germaniei, însă la echipe diferite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>