Menu

Social
UN NOU MASTERPLAN

Consiliul Judeţean Buzau va lansa licitaţia pentru un studiu de fezabilitate care ar urma să arate valoarea investitiei într-un sistem care ar urma să colecteze gunoiul din tot judeţul.

Viziunea asupra noului proiect integrat de gestionare a deşeurilor include amenajarea unei gropi de gunoi unde ar urma să ajungă toate deşeurile colectate din judeţ. Această groapă ar urma să fie amenajată la Poşta Calnău, pe un teren deja identificat, dar care se află în proprietate privată și ar urma să fie achiziţionat de Consiliul Judeţean. Vechiul masterplan de gestionare a deşeurilor, care iniţial a avut o valoare de 50 de milioane de euro, prevedea amenajarea unor rampe de sortare şi transfer şi a întregului sistem de transport deşeuri, de la nivelul localităţilor la locul de neutralizare.

Masterplanul a fost abandonat in 2015, dupa ieșirea din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, prin care urma să fie gestionat proiectul, a unui număr de 4 primării.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>