Menu

Sport
PARCURS EXCELENT

Divizionara secundă Handbal Club Buzău a reușit două victorii consecutive în returul acestei ediţii de campionat. După ce ce sâmbăta trecută au câștigat în deplasare în fața grupării Danubius Galați, miercuri, elevii lui Bogdan Constantin au obținut un succes și în fața constănțenilor de la HC Dobrogea Sud 2. Mâine, Handbal Club Buzău țintește victoria și în partida împotriva formației Atletico Alexandria.

În urmă cu două etape, Handbal Club Buzău a reușit prima victorie din istorie pe terenul formației Danubius Galați, scor 28-29. Etapa trecută, disputată miercuri, formația buzoiană de handbal masculin a câștigat și în fața constănțenilor de la HC Dobrogea Sud 2. Handbaliștii buzoieni au învins cu scorul de 30-26, după un meci spectaculos, pe placul celor aproximativ 1000 de spectatori prezenți în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”. După 15 etape, formația buzoiană se află pe locul 4, cu 24 de puncte, 3 mai puține decât ocupanta locul 3, Știința Bacău.

Etapa viitoare, programată sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, Handbal Club Buzău va juca pe terenul formației Atletico Alexandria, ocupanta locului 8 în seria est a ligii a doua de handbal masculin. În meciul din turul campionatului, buzoienii au câștigat cu scorul de 28-25.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>