Menu

Social
ÎNGHIȚIT DE PĂMÂNT

Un tanar de 17 ani, din comuna buzoiana Smeeni, a murit in timp ce sapa o fosa septica. Baiatul lucra „la negru”, impreuna cu alti doi minori. La un moment dat, un mal de pamant s-a revarsat peste el, iar adolescentul a ramas captiv. Pompierii s-au chinuit vreme de doua ore sa-l scoata de acolo, insa cand au ajuns la el, tanarul era mort. Pentru că este vorba de un accident de muncă, ITM Buzau a demarat o ancheta.

Intamplarea tragica s-a petrecut sambata, la orele pranzului, in comuna buzoiana Smeeni, unde adolescentul lucra la o fosa septica. La un moment dat un mal de pamant s-a surpat si a cazut peste el. Pompierii, impreuna cu angajatii primariei din localitate, s-au chinuit timp de doua ore sa il scoata la suprafata, insa cand au ajuns la el, l-au gasit mort. In ciuda eforturilor de a-l resuscita, baiatul nu a mai putut fi salvat.

Tanarul lucra „la negru” si nu avea echipament de protectie, spun cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca. Pentru ca este vorba despre un accident de munca, ITM Buzau a demarat o ancheta pentru a vedea exact cum s-au petrecut evenimentele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>