Menu

Sport
PRIMA ÎNFRÂNGERE

După două victorii consecutive obținute după reluarea campionatului, jucătorii de la Handbal Club Buzău au simțit și gustul înfrângerii. Sâmbătă, echipa din Buzău a pierdut pe terenul formației Atletico Alexandria, scor 27 – 33. În ciuda acestei înfrângeri, formația buzoiană de a rămas pe locul 4 în clasamentul seriei est a ligii a doua.

Handbal Club Buzău a început anul 2017 cu două victorii, împotriva unor formații tari ale ligii a doua. In weekend, , echipa din Buzău a pierdut insa în mod surprinzător în fața unei formații mai slab cotate. Sâmbătă, într-un meci contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A la handbal masculin, Handbal Club Buzău a pierdut, în deplasare, în fața echipei ACS Atletico Alexandria. Formația buzoiană a fost învinsă cu scorul de 27-33. În ciuda acestei înfrângeri, Handbal Club Buzău a rămas pe locul 4 în seria est a Ligii a doua, cu 24 de puncte.

Elevii lui Bogdan Constantin se pregătesc pentru partida pe care o vor disputa sâmbătă, în Sala sporturilor din Buzău, împotriva formației Handbal Club Farul Constanța.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>