Menu

Sport
TENISUL DE MASĂ, LA PUTERE

Buzăul rămâne un pol important al tenisului de masă din România. Drept dovadă stau performanțele sportivilor de la Clubul Sportiv Municipal Buzău care au obținut rezultate foarte bune și în 2014. Roxana Istrate, Constantin Cioti și Ovidiu Ionescu au ocupat trei locuri fruntașe în Top 10 sportivi buzoieni ai anului 2014.

Și în 2014, tenisul de masă a reprezentat sportul numărul 1 în județul Buzău. Top-ul celor mai buni 10 sportivi buzoieni a fost dominat de tenismenii de la CSM Buzău. Roxana Istrate a fost declarată „Sportivul buzoian al anului 2014 în județul Buzău”, Constantin Cioti s-a clasat pe locul 2 iar Ovidiu Ionescu, pe 4. Tânăra Roxana Istrate face parte din lotul național de tenis de masă iar cel mai bun rezultat în 2014 a fost clasarea pe locul II, la simplu și echipe, la Campionatul Balcanic de seniori din Albania.

Constantin Cioti evoluează pentru prima reprezentativă tricoloră. Anul trecut, el a obținut locul I la simplu și dublu la Campionatul Național de seniori.
„Neamțul”, așa cum este poreclit Ovidiu Ionescu, este și el component al lotului național de seniori. În 2014, cel mai bun rezultat a l lui Ionescu a fost un loc 2 la dublu mixt la Campionatul național de seniori.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>