Menu

Social
NOI ANGAJĂRI LA SPITAL

Inca o incercare de rezolvare a crizei de medici de la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Cea mai mare unitate sanitară din județ a scos la concurs nu mai puțin de 22 posturi de medici. Medicii care se vor angaja la Spitalul Județean Buzău, vor primi un bonus de 2.900 de lei, timp de șase luni. De asemenea, celor proveniţi din alte județe, li se asigură și locuința de serviciu.

Criza acută de medici din Spitalul Județean de Urgență Buzău ar putea fi soluționată luna viitoare, atunci când se vor scoate la concurs nu mai puţin de 22 posturi. Unitatea medicală scoate la concurs şi posturi de medici pentru secțiile Nefrologie, Ortopedie, Boli infecțioase, Pneumologie, Neonatologie, Obstretică – Ginecologie și Chirurgie generală în cadrul Centrului Multifuncțional de la Pârscov.

Tot în aprilie, Spitalul Județean Buzău va scoate la concurs 3 posturi de farmacist. Medicii care vor promova la concursul din aprilie vor fi și primii beneficiari ai stimulentelor financiare propuse de conducerea Consiliului Județean Buzău. Astfel, medicii angajaţi la Spitalul Județean vor primi un bonus financiar de 2.900 de lei, lunar, timp de 6 luni. Totodată, medicilor care vin din alte județe li se asigură locuință de serviciu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>