Menu

Social
PROTEST SPONTAN LA APM

Un protest spontan  al angajatilor  Agentiei de Mediu Prahova a paralizat  timp de doua ore activitatea institutiei. Conditii mai bune de munca si majorarea salariilor sunt principalele doleante ale protestatarilor. Solidara cu subalternii sai este si conducerea  APM, care  a trimis adrese pe la Ministerul Mediului pentru a rezolva această inechitate. 

Protestul angajatilor Agenției pentru Protecția Mediului Prahova a avut loc intre orele 10 si 12, astazi institutia neavand program cu publicul. Principala nemultumire este cauzată de inechitățile salariale din sistemul public, fapt care le diminuează nivelul de trai.

În prezent, salariile angajaților APM Prahova sunt cele stabilite în luna decembrie 2009, în contextul în care salariile bugetarilor din aceeași familie ocupațională au făcut recent obiectul unor acte normative individualizate, crescând substanțial. Salariatii institutiei  mai cer condiții mai bune de muncă și solicită acordarea de sporuri de lucru cu publicul și de stres.

Directorul APM Prahova, Florin Diaconu işi sustine subalternii în acest demers si chiar a trimis nenumarate  adrese  la Ministerul Mediului pentru a rezolva aceste probleme. Dacă revendicarile nu vor fi soluționate favorabil, angajatii APM  sunt  decişi să declanşeze conflictul colectiv de muncă, cu intreruperea activitatii pe timp nelimitat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>