Menu

Sport
DOUĂ MEDALII

Tenisul de masa are viitor la Rm. Sarat! Dovada performantele obtinute de doua sportive de la Clubul Municipal la ,,Cupa Viitorul,, , competitie nationala, desfasurata recent la Giurgiu,. La categoria 7-9 ani, Serena Jantea a ocupat locul intai, iar Crina Fudulu locul trei.

La cea de-a doua editia a ,,Cupei Viitorul,, desfasurata recent la Giurgiu au participat sportivi de la 16 cluburi din tara, printre care si CSM Rm. Sarat. Doua dintre sportivele din Rm Sarat, care au intrat in competitie la categoria 7-9 ani, au reusit sa ocupe doua locuri pe podium.

Serena Jantea, sportiva care a ocupat locul intai, are ganduri serioase si isi doreste sa ajunga o mare campioana. La fel si Crina Fudulu, ocupanta locului trei. Sportivele de la tenis de masa din Rm. Sarat se pregatesc acum pentru competitiile viitoare, la care vor sa obtina noi medalii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>