Menu

Social
MUȘCAȚI DE CÂINI

Tot mai mulți buzoieni se prezină la spital după ce au fost mușcați de câinii maidanezi! Numai in ultimele două luni, peste o sută persoane s-au prezentat la secția Boli Infecțioase a Spitaului Județean de Urgență Buzău si au solicitat tratament antirabic după ce au fost mușcate de către patrupedele fără stăpân. Medicii ii sfatuiesc pe toti cei muscati de caine sau pisica sa se prezinte cat mai urgent la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Judetean, pentru tratament!

Problema câinilor maidanezi este departe de a fi rezolvată in municipiul Buzau. Nu doar numărul mare al câinilor fără stăpân prezenți pe străzi sau pe langa blocuri este ingrijorator ci si agresivitatea patrupedelor. În primele două luni ale anului, peste o sută de persoane au ajuns la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău, după ce au fost atacate de maidanezi.

Persoanele muşcate de maidanezi ar trebui să meargă de urgenţă la medic, pentru a înlătura orice pericol asupra sănătăţii.

Serviciul de ecarisaj al societatii Urbis Serv a demarat încă de luna trecută o acțiune de ridicare a câinilor fără stăpân de pe străzile din oraș. Până acum, aproximativ 50 de animale au fost transportate la padocul de la marginea orașului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>