Menu

Social
URMARILE PETRECERII

La Rm. Sarat noaptea dintre ani a fost una de pomina pentru multi petrecareti. Unii au fost victime ale consumului excesiv de alimente si alcool, altii au suferit diverse afectiuni neurologice sau cardiovasculare. Numarul celor care au ajuns la camerele de garda ale spitalului este insa mai mic in comparatie cu anul trecut.

Recomandarile mediciilor privind cumpatarea si moderatia in zilele de sarbatoare au fost uitate de unii imediat cum s-au asezat la mesele imbelsugate. Multi s-au ospatat cu pofta si s-au cinstit cum se cuvine. Cei mai pofticiosi ori mai lacomi au ajuns la spital imediat dupa ce ceasul a anuntat trecerea in noul an. Cei mai multi pacienti s-au prezentat la spital cu pancreatite, colici biliare ori crize ulceroase. Semn ca excesele alimentare au fost la ordinea zilei. Nu au lipsit nici cei care au consumat alcool fara masura.

Pentru ca urmeaza alte doua zile de sarbatoare, medicii ne sfatuiesc sa evitam excesele de orice fel si sa consumam mancaruri usoare, dar si multe fructe si legume. Asta daca nu dorim sa ajunge pe patul de spital.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>