Menu

Social
DORMEA DE ZIUA SOMNULUI

Ziua Mondiala a Somnului le-a facut o farsa pompierilor din Buzau. În toiul zilei, acestia au fost chemaţi de urgenţă să deblocheze usa unui apartament în care locuia o bătrană de 80 de ani care nu mai dădea niciun semn de viaţă. După ce au spart uşa, pompierii au constatat că bătrână era teafără şi nevătămată, dar dormea.

Pentru că nu şi-au văzut vecina astăzi iar bătrâna de 80 de ani nici nu răspundea la uşă, locatarii unui bloc din Buzau au intrat în panică. Oamenii s-au gândit la ce e mai rău şi au sunat la 112. Doua autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta s-au deplasat la fata locului. Pompierii au deblocat usa dar au constatat că s-au alarmat degeaba: de ziua mondială a somnului bătrâna dormea tun, în miezul zilei.

Ziua mondială a somnului este marcată, anual, în ziua de vineri a celei de-a doua săptămâni întregi a lunii martie.

Ajunsă la ediția cu numărul zece, Ziua mondială este o inițiativă a Asociației Mondiale a Medicinii Somnului, cu scopul de a atrage atenția asupra impactului pe care tulburările de somn îl au atât asupra individului, cât și asupra societății.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>