Menu

Social
ACCIDENT CU ȘAPTE RĂNIȚI

Grav accident, vineri seară, pe varianta ocolitoare a orasului Buzăului, intre Fabrica de Bere şi pasarela Nehoiu. Șapte oameni au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit, în urma unei manevre de întoarcere neregulamentară. Unul dintre pacienti, un tanar de 19 ani, se afla în stare grava la Spitalul Floreasca din Capitală.

Șoferul unui autoturism Audi, care circula pe soseaua de cantura a Buzaului către Fabrica de Bere, a încercat să-si întoarca masina, însă fără să se asigure. In acel moment, a fost izbit în lateral de un autoturism Dacia Duster, care circula din spate. Imediat, la fața locului, a avut loc o adevărată desfășurare de forțe. Polițiști, pompieri si personal de pe Ambulanță s-au mobilizat pentru salvarea răniților. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră, atât cât au durat cercetările la fața locului.

Trei persoane din Duster și patru din Audi au fost duse de urgență la spital. Unul dintre tinerii aflați în autoturismul Audi, în vârstă de 19 ani, din Buzău, a fost preluat inconștient, pentru scoaterea lui din mașină fiind nevoie de intervenția Descarcerării. Duminică, pentru că starea sa de sănătate s-a agravat, pacientul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență „Floreasca” din Capitală. Soferul din vina căruia politistii spun ca s-a produs accidentul rutier are 18 ani şi este din localitatea Mărăcineni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>