Menu

Social
CAZUTI PE GHEATA

Nu mancarea sau bautura au aglomerat Spitalul Judetean Buzau dupa Revelion, ci gheata de pe strazi. In ultimele zile, ghipsul a fost la mare cautare iar cozile la cabinetele medicale impresionante. Medicii se asteapta si in perioada urmatoare la numeroase cazuri de fracturi cauzate de gheata de pe strazi.

Buzoienii au fost mai cumpatati in acest an de Revelion. Dovada ca la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean au ajuns mai putine persoane decat in ceilalti ani. Cele mai multe solicitari au fost la Sectia de Ortopedie. Medicii abia mai fac fata solicitarilor. Multi buzoieni care au alunecat pe gheata au ajuns la spital cu dureri puternice. Specialistii recomanda mai ales varstnicilor sa fie foarte atenti cum merg prin locurile necuratate de zapada si polei. Fracturile la varste inaintate se vindeca mult mai greu si pot avea consecinte grave.

Necazurile provocate de iarna ne vor da batai de cap si in perioada urmatoare. Meteorologii anunta ger cumplit dar si noi ninsori in perioada urmatoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>