Menu

Social
FARA SARE

Autoritatile din Rm. Sarat nu vor imprastia sare pe strazile pline de gheata, chiar daca orasul arata ca un adevarat patinoar. Reprezentantii Primariei spun ca sarea degradeaza carosabilul, iar la primavara vor aparea gropi, a caror plombare va costa. In aceste conditii, pe arterele si trotuarele pline acoperite de gheata se va actiona doar cu nisip.

Cele mai multe strazi din Rm.Sarat sunt acoperite de gheata, desi ninsorile s-au oprit de aproape o saptamana. In intersectii din zonele centrale s-au format damburi de gheata care ingreuneaza circulatia. Autoritatile recunosc ca se confrunta cu o mare problema si cauta solutii pentru a o rezolva. Chiar daca orasul arata ca un adevarat patinoar, reprezentantii Primariei spun ca nu vor folosi sare, pentru ca la primavara carosabilul va fi plin de gropi. Pentru a veni in sprijinul soferilor, dar si al pietenilor astazi utilajele au imprastiat din nou nisip pe strazile si trotuarele pline de ghetus.

Indepartarea ghetii de pe strazi cu utilajele de deszapezire este o operatiune dificila, pentru ca stratul este gros, iar din cauza temperaturilor scazute, nu se topeste.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>